BLOGGER TEMPLATES AND Twitter Backgrounds »

Pages

Sunday, 13 November 2011

saja2 ^^,

lol. saya netau nie apa mau post. saja2 saia buang tebiat saya mau post. -.- kbaiiii. oh yeaaaa, i misss junikaaaaaaaaaaaaaa :(((((((

Saturday, 12 November 2011

kenangan 2 Kerjasama 2011 :)

banyak betul kenangan time di 2 kerjasama nie. bila difikir2 , sedih juga kalau banyak kawan yang mau lari dari kelas kerjasama nie, dorang Pang , Jacynta, Junika, Jeldah,Arence, nanti Valen lagi. makin kurang pelajar :( sedih lah pula. bila difikir, last day saya nan kawan2, saya rasa ada kekurangan, saya kurang satu kawan. sunyi pula. tapi tiapa lah, yang penting dia happy di sch baru dia :) nie pic kami time last day. gila boss, haha ! 

ini lah tiga orang kembar di 2 kerjasama 2011 :))
Ednell, Leara ngan Darlene :) kerjasama, apa tidak, selalu ceria :D
Stanley. sherry. Darlene. Leara. :) semua satu geng. friends,
tidak kira when you are sad, happy, apa lah. mohon, kamu selalu ada :)
aii ? muka dorang lagi ? haha, lek bah. ini kan cuma tambah2 ja :)
kalau dorang teda, kelas tidak bising macam sekarang. we are friends.
alrite ? sayangs dorang ketat2 :P

ini lah antara picture yang paling lawak xD
adakah perkataat "setitik pun boleh salah eja. ohmygod.
hahaha ! alahhh , bukan mengolok nie, tapi memang kenyataan .

kan bagus persahabataan 2Kerjasama 2011 boleh di kekalkan :(
saya berharap sangat2 :(((((
'

teringat pula saya tentang satu kisah lama saya. bila saya mula belajar mencintai seseorang. memang time tu saya mau lepaskan dia pergi pun susah. cus, saya sayang dia sangat. entah sebap apa dia kasi tinggal saya. tidak pasti. tapi bila saya tau yang hati dia dimiliki orang lain, sakit tau hati saya. ada juga saya buad video tentang dia. sebelum dua hari tu hari jadi saya semakin hampir, netau pula yang time tu dia mau kasi tinggal saya. dia janjiii ma saya yang dia akan kembali, tapi kenpa dia tipu saya? kenpa ? dia tia tau kah selama ini saya sayang sangat2 sama dia. dia tidak pernah paham perasaan perempuan. :((( tapi biar lah. video nie pun seerupa macam hidup saya, tapi ini kisah dia, bukan saya :'(

antara good friend and best friend :)

bila kita sedih, happy, marah dan sebagainya. orang pertama yang tanya "kenapa kau?" mesti kawan kan ? :)  kadang2 kalau diorang tiada di sisi kita, kita pandai rasa sunyi, sangat2 sunyi. kadang2 masalah kecil pun dorang datang tolong kita. bila kita sedih, dorang yang duluan datang, tenangkan kita. bila kita gembira, kawan juga yang ikut kita ketawa sama2. kalau kita marah, dorang bagi kita nasihat. "jangan marah2 bah, nanti cepat tua". hha ~ kalau best friend, ada di sisi kita sentiasa. :) kalau setakat friend, ada di sisi kita bila diperlukan. if best friend, they won't mad at you for a small reasons, kalau good friend ? sorry lah, no sorry. best friend walk in the rain together with you. good friend run away. kalau ada apa2 masalah, best friend tolong cover2, kadan2 demi persahabatan, dia sanggup kena kasi salah semata2 mau lindungi kesalahan kita. manakala good friend cuma tau mempersalah kan. kalau ada apa2 good friend cuma tau cakap "sabar sajalah," kalau best friend, ikut terlibat sama. adui, besarnya pengorbanan bestfriend nie. kalau saya, saya hargai bestfriend saya, sebap, i never had a friend like you :)

kalau suda begitu, begitu lah baitu -.-

begini lah nie kan. solo2 -.- muhsan. bila tengok jak apa yang berlaku di sekeliling, kadang ada lawak nya, ada sedih nya. apa tidak. rencah2 manusia kan. bila di ingat pasal masa lalu, kadang2 pandai juga kita ketawa satu orang kan? ngeee ~ kalau lah kamu macam saya. kuat conteng buku.. kamu paham juga tu. bila kamu tengok balik buku yang kamu conteng , kamu pandai tertanya, (hahaha, tulisan saya kah nie, cantik  juga.) atau (eeee, bidanya tulisan, siapa bah yang suka sangat menconteng buku saya nie.) hahaha. kili2 kita time tu kan ? yang kuat tulis diary pun 2x5 juga. bila kamu baca kenangan2 lama di dalam tu buku, kamu pun pandai ketawa juga. hha ~ kenapa time tu kita macam tu, macam nie. :) kalau kamu tengok kan orang2 sekarang, ada yang langsung tidak sporting, sikit2 main mama, sikit2 main cikgu. woiii, apa ohhh. mau pecah kah?! ehhh. hahah ! kili betul -.- bahh, chiao.

geek -.-

geek, saya balik2 lah lupa password acc saya -.- bodohnyaaaaa. ini masuk kali ke 6 sua saya buat blogger. hais, followers saya, item saya di blog lama terpaksa buat lagi balik. hais. menyusahkan. tiapa lah. yang penting saya bole sambung buat artikle tentaang orang2 di sekeliling saya. bahahaha :) maklumlah hobby kan. apa nya takk. -.- ngeekk . chiao. berehat seketika dengan kit kat :) baiiii :))))))